domingo, 11 de noviembre de 2012

BROWNIES


Ingredients:

  • 3 ous
  • 200gr mantega
  • 210gr sucre
  • 100gr farina fina
  • 125gr de xocolate de postres Nestlé
  • 130gr nous pelades i trossejades

Elaboració:
Primer hem de batre el sucre i els ous a temperatura ambient
En un altre recipient s´ha de fondre el xocolate i la mantega (al microones fins que es faça una massa).

Mesclem les nous i la farina.
Afegim la mescla anterior a la massa de xocolate.

Afegim ara a la massa de batuts d'ous i sucre.
Untem de mantega el motle ( poseu paper de forn o res si és de silicona) i aboquem la mescla.

I, per últim, al forn! Preescalfat a 210 graus durant 15 min posició dalt/baix i ventilador. Si es serveix recent trets del forn i amb una bola de gelat, està boníssim!!



Bon profit :) 


No hay comentarios:

Publicar un comentario